Artificial Intelligence
Tehnologia care te ajuta sa identifici oportunitatile de vanzare si sa finalizezi din ce in ce mai multe tranzactii.

Concret, vei identifica tot mai multe puncte de relationare cu potentialii si viitorii clienti si vei crea un "customer journey" mai predictibil. In plus, le vei oferi clientilor tai recomandari inteligente de produse in toate comunicarile de e-commerce.
Mobile
Atunci cand cand vrei sa le atragi rapid atentia clientilor tai, comunicarea prin intermediul telefoniei mobile este cea mai eficienta. Sms-uri targetate, automatizari de mesaje, email-uri usor de citit pe telefoanele mobile sau de adaptari ale site-ului tau pentru a fi mobile friendly. Pentru fiecare din aceste situatii realizam o imbinare perfecta intre tehnologie si creativitate pentru a genera cele mai bune rezultate.
Customer 360
Te ajutam sa creezi o experienta completa de "after-sales" pentru clientii tai imbinand perfect actiunea concreta de vanzare cu elementele de marketing.

Vom identifica actiunile si comportamentul clientilor, indiferent de device, vom mapa experienta acestora si vom crea impreuna un "customer journey" care sa urmareasca fiecare dintre interactiunile clientilor cu brandul tau.
E-Commerce
Pentru o viata de business fericita, automatizeaza fiecare interactiune cu site-ul tau.
Impreuna vom crea programele care vor converti. Campanii de bun venit, de browse abandon, de reactivare, de targetare comportamentala, de loializare, after-sale, cart-abandon sau programe specifice pentru anumite grupe de produse. Integram toate datele din platforma de e-commerce (achizitiile, cosurile abandonate, comportamentele) pentru a putea crea o adevarata experienta in jurul brandului tau, pentru clientii tai.
Suntem aici pentru a te ajuta sa-ti duci business-ul la urmatorul nivel!