Sales
Procesul de vanzare nu trebuie lasat la intamplare. Noi la White Image stim exact ce trebuie sa faci pentru a conecta leadurile generate de formulare sau campanii cu agentii de vanzari.

Cu noi poti automatiza intregul proces de comunicare, astfel incat sa incepi sa transformi din ce in ce mai multe leaduri in clienti. In plus, poti avea rapoarte detaliate legate de fiecare pas din procesul de vanzare.

Intr-o singura propozitie: Ajutam agentii de vanzare sa fie mai eficienti!
Service
Clientii tai merita sa aiba parte de cele mai bune experiente. Te ajutam sa le-o oferi.

Tool-urile noastre sunt cheia catre o experienta mai placuta pe care o pot primi clientii tai. Centralizezi istoricul comenzilor si al interactiunilor, iar de aici la un nou nivel de comunicare e doar un pas. Poti automatiza orice comunicare after-sale, oferind recomandari de produse. Putem oferi agentilor de vanzari insight-uri legate de interesele clientilor, astfel incat sa poata oferi cea mai buna experienta si la nivel personal.
Marketing
Stiai ca poti mapa fiecare etapa a ciclului de viata al clientului, pornind de la notorietate, achizitie, onboarding, engagement, advocacy si retentie.

Poti crea acel "customer journey" integrand date din absolut orice sistem si orice tip: demografice, comportamente, vanzari, inclusiv IoT. Poti comunica cu clientii prin email, sms si/sau web.

Impreuna putem crea cele mai "engaged" experiente de care au nevoie clientii tai, personalizand fiecare mesaj, cu unele relevante si adaugand recomandari de produse, ce au fost in prealabil calculate de algoritmi avansati de AI. Asa vom reusi sa cream adevarata experienta "1 to 1".
Suntem aici pentru a te ajuta sa-ti duci business-ul la urmatorul nivel!