Mobile marketing via SMS
98% rata de deschidere. Da, ai citit bine. Acesta este succesul oferit, conform studiilor, de serviciul de mobile marketing.

Comunica direct cu clientii si potentialii clienti prin serviciul nostru de SMS mobile marketing: informari, promotii, alerte, sondaje, notificari, cu o gama larga de functionalitati in functiile de nevoile afacerii tale.

Functionalitati legate de trimiterea sms-urilor
  • Posibilitatea de a trimite sms-uri la o lista predefinita in aplicatia WLM.
  • Posibilitatea de a trimite sms-uri de tip trigger pe baza requesturilor facute de un sericiu extern. De exemplu cand cineva a plasat o comanda.
  • Posibilitatea de a trimite sms-uri de tip trigger pe baza actiunilor din sms sau din email-urile trimise.
  • Posibilitatea de a trimite sms-uri de raspuns.
  • Posibilitatea de a seta etichete sau nu la folosirea aceluiasi numar de telefon scurt pentru trimiterea de sms-uri. In cazul reply-urilor la sms, acesta ar trebui sa fie fara eticheta.
  • Posibilitatea de a seta prioritate pentru anumite sms-uri importante. De exemplu sms-urile de logare in cont, astfel incat sa nu aiba intarziere in cazul existentei unei cozi de trimitere.
Dedicati ideilor mari si indraznete
Pasionati de ceea ce facem
Vrei sa afli mai multe?
Functionalitati legate de linkuri:
Functionalitati legate de segmentarea bazei de date: Colectarea de date prin sms: Conecteaza-te la clientii tai prin SMS Mobile Marketing!
Explore all the solutions on the Customer Success Platform.
In 2003 am fost primii care am
adus conceptul de email marketing in Romania.
Apoi marketing automation si multe alte proiecte.