Home / Our Story / Anul 2016
Anul 13 – Epoca automatizărilor
Ani de zile am vorbit despre automatizări, despre avantajele pe care le pot aduce acest timp de procese și despre cât de bine poate face în campanii, dar uneori mesajul nostru nu era perceput cum trebuie. În 2016 s-a făcut lumină și în sfârșit toată lumea a început să audă.
Ironic, dar parcă era pentru prima dată când aud de acest posibilități infinite și s-au înghesuit să testeze ce și cum funcționează. Presupunerea noastră: curiozitatea, dar și presiunea de eficientizare și reducere de cheltuieli. Așa se face că este anul în care implementăm cele mai multe programe de automatizări în absolut toate domeniile, B2B sau B2C, și cu cele mai multe aplicații de CRM. Am automatizat la foc automat, procese care țin de relația contractuală, de interacțiunile din offline sau interacțiunule din e-commerce.

2016 a fost un an interesant, pe care l-am așteptat cu mare interes, dar și probabil unul dintre cei mai grei datorită schimbărilor din echipă. A fost momentul în care membri care construiseră proiecte extrem de interesante în ultimii 3,4 ani au decis să continue pe un alt drum. Am strâns rândurile, am reconstruit și ne putem afirma că a fost anul:

- Celor mai eficiente campanii de Black Friday, cu creșteri mai mari de 100% față de 2015;
- În care am fost 100% implicați în câteva situații de criză ale clienților noștri pentru rezolvarea acestora;
- Unor discuții dure cu o serie de clienți care nu tratau colaborarea noastră ca un parteneriat. Totul în contextul în care mereu am fost implicațiîn sprijinirea lor dincolo de limitele contractuale, fără să așteptăm mulțumiri ieșite din comun, dar așteptând o poziție corectă din partea lor.
Vrei sa afli mai multe?
Toate articolele!