White Image
Telefon 021.310.15.10  
   
  Schimba in limba romana Switch to english
EMAIL MARKETING VISION - Nu exista cale scurta pentru locurile in care merita sa ajungi
Servicii
Servicii de creativitate

Ne bazam pe creativitatea noastra! Suntem profesionisti si drept dovada sunt premiile in aur obtinute la cea mai prestigioasa competitie de email marketing din lume, MarketingSherpa. Pe langa recunoasterea internationala, feedback-ul cel mai important il primim de la clientii nostri, majoritatea lideri in domeniile in care isi desfasoara activitatea.

Si chiar daca vorbim de creatie, serviciile noastre au ca scop final livrarea de rezultate, de aceea intotdeauna toate propunerile noastre sunt fundamentate pe studii. Pur si simplu, nu facem propuneri creative doar ca sa fie frumoase ci ca sa livreze rezultate.

Serviciile creative care va pot diferentia mesajele in Inbox sunt:

  • strategie creativa
  • copywriting. Mesaje si tehnici prin care sa implicam abonatii in relatia cu emailul primit, cu un focus special pe call-to-action atunci cand urmaresti rate de conversie maxime.
  • design. Propunerile noastre de concept grafic nu numai ca sunt adaptate pentru email, dar se bazeaza pe experienta rezultatelor obtinute in peste cele 10.000 de campanii trimise anual.
  • studii si analize ale comportamentului userilor.
  • development care iti asigura livrarea nealterata a contentului newsletterului in orice client de email.
     

  Beneficiile pe care trebuie sa le astepti folosind serviciile creative White Image trebuie sa se concretizeze in rate de raspuns maxime.

articolul urmator
Pasionati de email marketing
Servicii  
   
Gestioneaza eficient aspectele campaniilor de email marketing: list management, deliverabilitate si analiza.
Noii abonati sunt cei care au probabilitatea cea mai mare de a genera vanzari. De aceea atragerea permanenta de noi leaduri devine un element critic pentru cresterea business-ului.
Monitorizeaza ROI-ul promotiilor tale.
Copyright White Image © 2023. All rights reserved Facebook Twitter
Politica de confidentialitate | Termeni si conditii