White Image
Telefon 021.310.15.10  
   
  Schimba in limba romana Switch to english
EMAIL MARKETING BEST PRACTICES Norocul ii favorizeaza pe cei invatati
Resurse
Strategii de administrare a preferintelor de frecventa

De curand unul dintre cei vechi clienti White Image, Ziarul Financiar a ales sa introduca precum multi cred ca au vazut noi formate de emailuri, sa le zicem tot newslettere care contin breaking news.

Cresterea frecventei de comunicare in majoritatea cazurilor se reflecta in cresterea ratelor de dezabonare pentru ca multi dintre userii/abonatii nu sunt dornici de a primii un aflux continu de emailuri (in cazul nostru peste 4 mesaje pe zi). De asemnea sunt abonati care sunt foarte dornici sa fie primii care afla ce se intampla pe piata.

Am ales sa introducem o perioada de teste in care sa prezentam abonatilor ceea ce dorim sa le oferim, asumandu-ne riscul cresterii ratelor de dezabonare. In paralel am introdus actualilor abonati optiunea de a se abona la alerte, separand userii care prefera o frecventa mare de cei care doresc sa primeasca doar editia de print. Pentru a usura si mai mult posbilitatea de abonare a persoanelor din baza de date, am permis realizarea acestui lucru doar cu un singur click.

Dupa expirarea perioadei de testare am separat complet cele doua comunicari; pentru abonatii la newsletterul regulat si pentru abonatii la alerte, rezultatele fiind mult peste asteptari in sensul ca amble liste sunt in continua crestere iar ratele de rendering si click depasind cu mult media pe industrie.

 

Genereaza leaduri calificate
Resurse  
Articole  
Loializare
Optimizare landing page
Dezvoltare administrare liste/baze de date
Strategie Email Marketing
Creatie Email - Design, Copywriting & HTML Tips
Segmentare, Targetare & Personalizare email
Livrare & Relatii ISP
Indicatori si Teste email marketing
Legislatie email marketing
Trenduri si Tips-uri
Social media strategy
Research and white papers
Dictionar
   
Gestioneaza eficient aspectele campaniilor de email marketing: list management, deliverabilitate si analiza.
Noii abonati sunt cei care au probabilitatea cea mai mare de a genera vanzari. De aceea atragerea permanenta de noi leaduri devine un element critic pentru cresterea business-ului.
Monitorizeaza ROI-ul promotiilor tale.
Copyright White Image © 2022. All rights reserved Facebook Twitter
Politica de confidentialitate | Termeni si conditii