White Image
Telefon 021.310.15.10  
   
  Schimba in limba romana Switch to english
EMAIL MARKETING BEST PRACTICES Norocul ii favorizeaza pe cei invatati
Resurse
Exista solutii de integrare a contentului video in email

Da, acum exista o solutie de integrare eficienta a contentului video in email!

Probabil ai fost tentat de nenumarate ori sa folosesti video in email, avand in vedere ca generatia noua este mare consumatoare de clipuri video online. Compania de cercetare Nielsen a raportat, in septembrie 2009, o crestere cu 41% a consumului de content video, fata de anul trecut. La nivel general, utilizarea de content video a inregistrat 139.176 milioane de utilizatori unici si un total de vizionari de 11,363,819 miliarde.

E tentant, nu-i asa? Mai ales ca daca ai si o relatie foarte buna cu abonatii tai, multumita newsletterului dezvoltata, folosind content video in email ii poti convinge si mai mult sa-ti devina client, sa-i faci sa te recomande prietenilor sai.

Pana nu demult, folosirea efectiva de suport video in email era imposibila avand in vedere consecintele negative asupra redarii in clientii de email, a deliverabilitatii emailurilor prin blocarea acestora de catre ISP-uri si nu in ultimul rand afectarea reputatiei senderului. Principala problema era ca majoritatea clientilor de email blocheaza afisarea codului embed al spotului video introdus in html-ul emailului, un fisier flash in corpul emailului insemna o problema de securitate pentru ISP-uri.

Pentru a-i face pe abonati sa vizioneze clipuri video, acestia erau directionati din email, printr-un call-to-action, catre pagina unui site pe care era postat acest video.

Insa, acum exista o solutie pentru integrarea directa de content video in email, tehnologie ce asigura redarea fisierului video pentru 75-90% dintre abonatii dintr-o lista. In plus, aceasta elimina problemele legate de livrarea lor in Inbox-ul abonatului.

Beneficii:
 

 •     Incarcarea contentului video cu un singur click
 •     Suport pentru integrarea de video, flash, GIF, HTML5, imagini statice, sistemul detecteaza automat care format este cel mai potrivit pentru fiecare mediu de rulare
 •     Generarea automata 8 variante de video care sunt servite diferentiat. De exemplu browserele IE6 nu suporta GIF-urile animate comprimate. In browsere ca Firefox sau Chrome, gif-urile animate ruleaza la un framerate mai mare decat IE sau Safari
 •     Posibilitatea detectarii imediate a clientului de email folosit de un recipient si incarcarea a contentului video cel mai protvit in email
 •     Identificarea latimii de banda pe care o foloseste un user
 •     Administrarea clientilor de email care nu suporta incarcarea de content video Masurarea gradului de engagement al subscriberilor in emailurile cu content video, raportarea numarului de secunde de vizionarea a fisierului video.

    

Diversitatea si multitudinea de clienti de email, web browsere, ISP-uri, suporturi mobile sunt o provocare pentru folosirea de content video in email. Dar trebuie sa iei in seama si faptul ca nu toti clientii de email suporta contentul video in acelasi mod.

Pentru a preintampina si aceasta problema, sistemul analizeaza fiecare client de email si livreaza contentul video pentru fiecare dintre acestia, pentru a genera cel mai optim mod de redare a contentului video si a genera un grad mai mare de implicare al userilor.

Tehnologia detecteaza in timp real ce client de email foloseste fiecare subscriber atunci cand acesta deschide emailul primit, furnizand automat content video compatibil (video.GIF, HTML5 in functie de limitarile clientului de email detectat).

Intr-adevar cele mai mari restrictii in afisarea contentului video il are in continuare Outlook 2007, unde se poate afisa doar primul frame din fisierul video.

In ce cazuri se preteaza:

 •     In campaniile de imagine unde brandul este foarte important, atunci cand se doreste crearea unei conexiuni emotionale mai puternice cu abonatii/clientii
 •     Inserturi in newsletterele publisherilor pentru cresterea ratelor de conversie si engagement
 •     Folosirea de demo-uri sau prezentari animate ale produselor lor in campanile de emailing.
 •     Comunicare de mesaje complexe mult mai usor de prezentat visual, animat.
 •     Sustinerea mesajelor de call to action pentru rate mai mari de conversie.Acum poti sa ii oferi abonatului tau un video pe care sa-il ruleze direct din email. Asa ca optimizeaza-ti si mai mult newsletterul.

 

articolul urmator
Vezi toate actiunile abonatilor tai
Resurse  
Articole  
Loializare
Optimizare landing page
Dezvoltare administrare liste/baze de date
Strategie Email Marketing
Creatie Email - Design, Copywriting & HTML Tips
Segmentare, Targetare & Personalizare email
Livrare & Relatii ISP
Indicatori si Teste email marketing
Legislatie email marketing
Trenduri si Tips-uri
Social media strategy
Research and white papers
Dictionar
   
Gestioneaza eficient aspectele campaniilor de email marketing: list management, deliverabilitate si analiza.
Noii abonati sunt cei care au probabilitatea cea mai mare de a genera vanzari. De aceea atragerea permanenta de noi leaduri devine un element critic pentru cresterea business-ului.
Monitorizeaza ROI-ul promotiilor tale.
Copyright White Image © 2022. All rights reserved Facebook Twitter
Politica de confidentialitate | Termeni si conditii