White Image
Telefon 021.310.15.10  
   
  Schimba in limba romana Switch to english
PREZENTAM WHITE INTERACT SUITE Viitorul este o sursa inepuizabila de inspiratie Carmen Nechita, Account Manager
 
Marketing automation
 
 
 

Marketingul bazat pe comportamente permite sa actionezi in timp real, livrand mesaje relevante atunci cand comportamentul clientului ne da indicii ca trebuie sa acionam: programe de bun venit, incurajarea primei achizitii / remarketing, incurajarea achizitiilor repetate / loializare, abandonul cosului de cumparaturi.

 
  afla mai multe  
 
 
Real one to one marketing
 
 
 

Incercam sa raspundem la intrebari care pot face diferenta in comunicare:

Ce produse cauta clientul tau? Analizam comportamentele din site, din email si offline si personalizam contentul emailului cu cele mai releveante produse pentru fiecare client. Fiecare email poate fi unic.

Care sunt produsele de care un client ar putea fi interesat? Incercam sa anticipam care sunt produsele cautate de un client, analizand comportamentele de achizitie si profilele clientilor care pot avea cea mai mare relevanta (de exemplu au aceeasi varsta, sunt din acelasi oras si au acelasi comportament cu al tau).

 
  afla mai multe  
 
 
Database growth tools
 
 
 
Noii abonati sunt cei care au probabilitatea cea mai mare de a genera vanzari. De aceea atragerea permanenta de noi leaduri devine un element critic pentru cresterea business-ului.
 
  afla mai multe  
 
 
 

 

Copyright White Image © 2022. All rights reserved Facebook Twitter
Politica de confidentialitate | Termeni si conditii