White Image
Telefon 021.310.15.10  
   
  Schimba in limba romana Switch to english
PASIUNE PENTRU EMAIL MARKETING Niciun lucru important nu a fost obtinut fara entuziasm
Despre
Premii

Am fost premiati in cadrul celei mai prestigioase competitii de email marketing din lume - MarketingSherpa

 2013 – Silver in categoria Best Email List Growth Strategy pentru Noriel

"This year’s award winners were selected from a very competitive group of entrants, all of whom demonstrated unique and successful approaches toward evolving email marketing beyond “batch and blast” sends, and showing just how much life is left in this venerable tactic.
This awards represent the best email marketing from the past year, not to mention some of the strongest campaigns we've seen to date."2009 – Gold la categoria Best Limited Series Email Newsletter for Marketing Purposes pentru campania Caravana Renault Koleos

Campania de emailing pentru Caravana Renault Koleos a fost creata pentru a sustine lansarea modelului Koleos in Romania, dar si a website-ului dedicat – www.aventura-koleos-4x4.ro, printr-o caravana ce s-a desfasurat in cele mai importante orase din Romania. A avut ca scop crearea unei relatii cu marca Renault, implicarea abonatilor si, in cele din urma, generarea de vanzari. Campania si-a atins scopul, insa s-a mai facut remarcata si printr-o targetare multipla demografica, emailurile fiind transmise doar persoanelor din localitatile gazda ale Caravanei.


 

2008 - Gold Consumer la categoria Best Postcard-Style Campaign pentru campania Renault SIAB

Campania a fost conceputa cu ocazia Salonului International Auto de la Bucuresti din 5 - 14 octombrie 2007 si a avut drept obiectiv atragerea abonatilor newsletterului la vizitarea standului Renault. Strategia de creare si livrare a campaniei a tinut cont de configuratia bazei de date, de momentul de trimitere in raport cu desfasurarea Salonului Auto, de preferintele si gusturile pentru content vizual al abonatilor. 

 

Retine-le atentia
Despre  
   
Gestioneaza eficient aspectele campaniilor de email marketing: list management, deliverabilitate si analiza.
Noii abonati sunt cei care au probabilitatea cea mai mare de a genera vanzari. De aceea atragerea permanenta de noi leaduri devine un element critic pentru cresterea business-ului.
Monitorizeaza ROI-ul promotiilor tale.
Copyright White Image © 2022. All rights reserved Facebook Twitter
Politica de confidentialitate | Termeni si conditii