WhiteImage - solutii avansate de Marketing direct / permission marketing / e-mail marketing
Solicita o prezentare White Image
Despre noi Solutii de loializare E-mail marketing Dezvoltare web Resurse Email Marketing Contact Login clienti
WhiteImage - Loyalty Solutions solutii avansate de email marketing/ marketing direct / permission marketing / e-mail marketing/ strategii si tehnici de loializare
Avantajele e-mail marketing:
.:: cost scazut
.:: rezultate in timp-real
.:: personalizarea mesajelor
.:: targetarea mesajelor (...)
.:: White Image face email marketing pentru Quelle


Bucuresti, 14 octombrie 2008 - White Image Loyalty Solutions marcheaza debutul colaborarii cu una dintre cele mai prestigioase marci din segmentul de vanzari directe, Quelle. Agentia specializata in solutii de email marketing va gestiona comunicarea prin email, dintre clienti si Quelle, asigurandu-se ca acestia sunt la curent cu noile oferte si produse ce se regasesc in catalogul magazinului virtual.

Quelle furnizeaza in Romania unul dintre cele mai vechi sisteme de comenzi direct din catalog, in prezent inregistrand un numar de utilizatori online in crestere. White Image se va ocupa de mentinerea relatiei cu acestia prin intermediul emailului.

"Din 2005 de cand am lansat Quelle si pe piata din Romania, am observat si evaluat publicul online. Am remarcat, astfel, ca sunt din ce in ce mai multi oameni care prefera sa comande online produse, pentru a economisi timp. Clientii pot adauga, cu un simplu click, produsul din catalogul nostru in cosul de cumparaturi, restul il facem noi. In plus, spatiul virtual ne-a aratat ca este foarte importanta comunicarea directa, iar White Image ne-a convins ca are capacitatea tehnica si know how-ul de a gestiona relatia cu toti clientii nostri”, precizeaza Ioana Lung, director marketing Quelle Romania.

Newsletterul Quelle include sectiuni precum Oferte promotionale, Moda pentru Ea si El, Noutati, Universul copiilor, Tehnica si multimedia, care, accesate printr-un click, vor redirectiona utilizatorul catre paginile catalogului aferente fiecarei categorii. Cei interesati sa primeasca pe email noutati in ce priveste moda de sezon, au la dispozitie, pe site-ul quelle.ro, sectiunea de abonare la newsletter.

Despre Quelle Romania
Quelle este o companie de vanzari prin posta aflata in proprietatea concernului german Arcandor. Quelle activeaza in 15 tari din Europa Centrala si de Est printre care Ungaria, Estonia, Letonia, Slovacia, Cehia. In Romania este prezenta din 2005, avand sediul la Satu Mare.

Despre White Image
White Image este lider in solutii customizabile de email marketing, gestionand anual un volum de peste 45 milioane de emailuri anual. Preocupata de dezvoltarea unei platforme software puternic specializata, capabila a face fata celor mai mari provocari ale mediului online, White Image se concentreaza pe crearea de instrumente de analiza inovative si este dedicata deliverabilitatii si celor mai inalte standarde din email marketing.

White Image este singura companie romaneasca de email marketing recompensata la nivel international cu premiul Gold Consumer in competitia anuala MarketingSherpa.

Daca vrei sa afli mai multe despre acest studiu ne poti contacta la tel: (021) 310.15.10; fax: (021) 310.15.10 sau la adresa de e-mail contact@whiteimage.net

contact White Image pentru a afla mai multe despre e-mail marketing si solutiile noastre de loializare/ fidelizare avantajele e-survey
   CONDITII DE UTILIZARE | CONTRACT DE CONFIDETIALITATE
  Harta site-ului | Contact