WhiteImage - solutii avansate de Marketing direct / permission marketing / e-mail marketing

Solicita o prezentare White Image
Despre noi Solutii de loializare E-mail marketing Dezvoltare web Contact Login clienti

.:: ... by mentors


Brandient, TMI, PricewaterhouseCoopers, Salans, Daniel Daianu si Otilia Secara reuniti sub brandul Qualians aleg White Image pentru implementarea unuia dintre cele mai complexe programe de comunicare pe email din Romania.

"Intr-o societate ca cea romaneasca de la inceputul celui de-al treilea mileniu si dupa doar 15 ani de piata libera, unul dintre cele mai dificile lucruri cu care se confrunta managerii este lipsa mentoratului, lipsa modelelor de urmat in cariera si in viata si accesul limitat la experientele practice cu adevarat valoroase. Este ceea ce doreste sa promita Qualians in acest context: programe de cea mai buna calitate, livrate de cei mai buni profesionisti, intr-un mediu memorabil.

Qualians este astfel o alianta de profesionisti care au un cuvant greu de spus in domeniile lor si pe care ii uneste pasiunea comuna pentru inovatie si originalitate, pentru provocarea continua a standardelor, pentru calitatea demersului invataturii, pentru comunicare si relationare."


Restul este tacerea pe care o impune "Concertul simfonic de management" si instrumentele de gestiune a comunicarii pe email.

E-mail: contact@whiteimage.net
Telefon: (021) 310.15.10


resurse email marketing avantajele e-survey
   CONDITII DE UTILIZARE | CONTRACT DE CONFIDETIALITATE
  Harta site-ului | Contact