WhiteImage - solutii avansate de Marketing direct / permission marketing / e-mail marketing
Solicita o prezentare White Image
Despre noi Solutii de loializare E-mail marketing Dezvoltare web Resurse Email Marketing Contact Login clienti
WhiteImage - Loyalty Solutions solutii avansate de email marketing/ marketing direct / permission marketing / e-mail marketing/ strategii si tehnici de loializare
Avantajele e-mail marketing:
.:: cost scazut
.:: rezultate in timp-real
.:: personalizarea mesajelor
.:: targetarea mesajelor (...)
.:: White Image - Loyalty Solutions lanseaza one-to-one communication.


Incepand cu 1 octombrie 2004, White Image Loyalty Solutions propune companiilor din Romania servicii de fidelizare complexe si complete axate pe o comunicare one-to-one. Aceasta presupune in primul rand adaptarea comunicarii la interesele fiecarei persoane astfel incat mesajele trimise sa fie cat mai relevante pentru cel care le primeste.

Fiecare persoana are interese diferite, fiecare persona este diferita, de aceea pentru a livra un mesaj relevant trebuie sa ne adaptam cerintelor, preferintelor declarate si in special celor manifestate ale fiecarei persoane. De ce sa trimiti un mesaj de interes general cand pe unii din clientii tai ii intereseaza doar un serviciu/produs al companiei tale?

Fiecare dintre noi se afla in diverse faze ale ciclului de viata ca si client, de ce sa trimit unei persoane care tocmai si-a cumparat o masina un mesaj in care sa-i ofer o reducere la masina pe care tocmai si-a cumparat-o, cand el are nevoie de produse pentru intretinerea acesteia?

Cum functioneaza noul sistem de loializare White Image Loyalty Solutions?
Pe baza preferintelor declarate si/sau manifestate de o persoana si monitorizate de White Image Loyalty Solutions se poate determina gradul de interes fata de produsul/serviciul in cauza iar in functie de ciclul de viata al acelei persoane ca si client putem sti de ce anume acesta are nevoie.
Mai departe White Image va putea dezvolta o comunicare axata pe interesele fiecarei persoane pentru a-i oferi acesteia un continut cat mai relevant sau un produs de care aceasta are cu adevarat nevoie si exact in momentul in care are nevoie.

Noul model de comunicare propus de White Image Loyalty Solutions se bazeaza pe o serie de cercetari realizate in house privind gradul de interes al unei persoane fata de un produs sau altul. Astfel s-a observat ca in momentul in care o persoana primeste in mod repetat informatii/oferte nerelevante refuza a mai accepta mesaje de la compania in cauza si aceasta decizie este luata intr-o perioada foarte scurta dupa maxim 3 mesaje nerelevante.

Spre deosebire de metodele clasice care presupun o targetare pa baza caracteristicilor demografice White Image Loyalty Solutions propune o abordare mai pragmatica, o targetare axata in principal pe gradul de interes si pe nevoile unei persoane.

“Dezvoltarea acestui nou serviciu dedicat actiunilor de loializare reprezinta dedicarea noastra pentru calitatea si nu pentru cantitatea actiunilor de comunicare. Am inceput ca o companie specializata exclusiv in programe de loializare si vom continua in aceasi directie cu noi servicii. Am stipulat inca de la inceput in misiunea noastra sa nu tratam clientii ca si statistici si ne tinem de cuvant.” declara Gratiela Ozun, Loyalty Manager White Image Loyalty Solutions

Daca vrei sa afli mai multe despre cum putem aplica solutiile de loializare pentru compania ta ne poti contacta la tel: (021) 212.41.15; fax: (021) 314.01.05 sau la adresa de e-mail contact@whiteimage.net

resurse email marketing contact White Image pentru a afla mai multe despre e-mail marketing si solutiile noastre de loializare/ fidelizare avantajele e-survey
   CONDITII DE UTILIZARE | CONTRACT DE CONFIDETIALITATE
  Harta site-ului | Contact