WhiteImage - solutii avansate de Marketing direct / permission marketing / e-mail marketing
Solicita o prezentare White Image
Despre noi Solutii de loializare E-mail marketing Dezvoltare web Resurse Email MarketingContact Login clienti
WhiteImage - Loyalty Solutions solutii avansate de email marketing/ marketing direct / permission marketing / e-mail marketing/ strategii si tehnici de loializare
Avantajele e-mail marketing:
.:: cost scazut
.:: rezultate in timp-real
.:: personalizarea mesajelor
.:: targetarea mesajelor (...)
.:: ProSport si White Image transmit fotbalul prin email


Bucuresti, 27 august 2008 - Incepand cu luna august, cititorii cotidianului ProSport vor avea la dispozitie un nou mod de a fi la curent cu stirile sportive, prin intermediul unui newsletter dedicat. Astfel, compania de publishing PubliMedia Int'l si White Image Loyalty Solutions isi extind colaborarea, urmand ca agentia de email marketing sa se ocupe de trimiterea zilnica, prin email, a stirilor aparute in editia tiparita si online a cotidianului.

"Avand in vedere popularitatea de care se bucura ProSport, aceasta cale de comunicare directa cu cititorii sai vine ca un raspuns firesc fata de fidelitatea de care se bucura cotidianul din partea acestora. Facem tot posibilul pentru a-i multumi, cautand in permanenta cele mai eficiente modalitati de comunicare, iar White Image ne-a convins ca newsletterul este una din cele mai bune solutii", afirma oficialii ProSport.

Specializata in solutii de loializare prin email, White Image va fi responsabila de gestionarea si scalarea newsletterului ProSport. Cititorii prosport.ro vor avea la dispozitie, pe site, un buton special pentru a se putea abona la newsletterul care le va furniza zilnic, in contul de email, cele mai interesante articole din lumea sportului. De asemenea, cititorii vor avea ocazia de a primi, atunci cand este cazul, alerte cu cele mai fierbinti stiri din sport.
Va puteti abona la newsletter pe siteul prosport.ro sau la adresa:
http://www.prosport.ro/publicitate/abonare-newsletter-2827991

"Pentru un cotidian si mai ales unul sportiv, este foarte importanta relatia directa cu cititorii sai, iar ProSport a inteles acest lucru apeland la cel mai proactiv instrument de comunicare directa: email-ul. Ne bucuram sa continuam colaborarea cu Publimedia, colaborare ce s-a concretizat, de-a lungul timpului, prin gestionarea comunicarii prin email si a altor branduri din portofoliul companiei (ZIARUL FINANCIAR, BUSINESS Magazin etc)", spune Andrei Georgescu, managing partner White Image.

Despre ProSport
ProSport este un cotidian sportiv aflat in portofoliul PubliMedia Int'l, divizia de print a grupului MediaPro. Site-ul www.prosport.ro se pozitioneaza pe locul 2 in cadrul trafic.ro.

Despre White Image
White Image este lider in solutii customizabile de email marketing, gestionand anual un volum de peste 27 milioane de emailuri anual. Preocupata de dezvoltarea unei platforme software puternic specializata, capabila a face fata celor mai mari provocari ale mediului online, White Image se concentreaza pe crearea de instrumente de analiza inovative si este dedicata deliverabilitatii si celor mai inalte standarde din email marketing.
White Image este singura companie romaneasca de email marketing recompensata la nivel international cu premiul Gold Consumer in competitia anuala MarketingSherpa.

Daca vrei sa afli mai multe despre acest studiu ne poti contacta la tel: (021) 310.15.10; fax: (021) 310.15.10 sau la adresa de e-mail contact@whiteimage.net

contact White Image pentru a afla mai multe despre e-mail marketing si solutiile noastre de loializare/ fidelizare avantajele e-survey
   CONDITII DE UTILIZARE | CONTRACT DE CONFIDETIALITATE
  Harta site-ului | Contact