WhiteImage - solutii avansate de Marketing direct / permission marketing / e-mail marketing

Despre noi Solutii de loializare E-mail marketing Dezvoltare web Resurse Email Marketing Contact Login clienti
WhiteImage - Loyalty Solutions solutii avansate de email marketing/ marketing direct / permission marketing / e-mail marketing/ strategii si tehnici de loializare
Avantajele e-mail marketing:
.:: cost scazut
.:: rezultate in timp-real
.:: personalizarea mesajelor
.:: targetarea mesajelor (...)

.:: White Image si Email Experience Council sprijina crearea de standarde in email marketing


Bucuresti, 22 februarie 2008: White Image Loyalty Solutions se implica in definirea si stabilirea de standarde in email marketing si se inscrie in misiunea energica a organizatiei globale Email Experience Council de cercetare si descoperire prin dialog a celor mai bune practici in email marketing. Astfel, White Image a devenit membra a reputatei organizatii profesionale globale Email Experience Council.

Formata din reprezentanti de marca ai industriei de marketing digital, Email Experience Council isi propune sa promoveze imaginea email marketing-ului si sa reafirme relevanta si impactul email-ului in business, in timp ce continua demersurile pentru crearea si implementarea de standarde si regulamente privind cele mai bune practici in email marketing.

White Image recunoaste necesitatea de a defini si stabili standarde capabile sa stopeze scaderea reputatiei acestui canal de comunicare atat de ofertant si se alatura Email Experience Council in initiativele sale, bazate pe ideea ca modul de utilizare al email-ului defineste si determina potentialul sau viitor.

Marketing Roundtables este una dintre initiativele EEC a carei finalitate este schimbul de idei si de experienta a membrilor sai pentru a descoperi noi cai catre succes si a produce idei proaspete capabile sa duca email marketingul la nivelul superior.

White Image se inscrie in initiativa Marketing Roundtables menita sa ofere un mediu de discutii care sa genereze viziuni si strategii colective ale tuturor participantilor sai, singurele capabile de impunerea succesului in email marketing. Astfel, White Image va participa la schimbul de idei alaturi de ceilalti membri EEC la "masa rotunda" privind subiectul: "Maximizarea Eficientei Email-ului folosind un Mix de Canale Media".


Despre Email Experience Council
Email Experience Council este o organizatie profesionala globala care are drept misiune promovarea imaginii email marketingului, subliniind importanta sa critica in business si valoarea sa superioara de ROI (Return-on-Investment). In 2007, Direct Marketing Association (DMA) a achizitionat EEC. Prin intalnirile periodice numite "Marketing Roundtables", membrii EEC isi propun sa defineasca standarde in email marketing.

Despre White Image
White Image este lider in solutii customizabile de e-mail marketing. Preocupata de dezvoltarea unei platforme software puternic specializata, capabila a face fata celor mai mari provocari ale mediului online, White Image se concentreaza pe crearea de instrumente de analiza inovative si este dedicata deliverabilitatii si celor mai inalte standarde din e-mail marketing.

resurse email marketing contact White Image pentru a afla mai multe despre e-mail marketing si solutiile noastre de loializare/ fidelizare avantajele e-survey
   CONDITII DE UTILIZARE | CONTRACT DE CONFIDETIALITATE
  Harta site-ului | Contact