WhiteImage - solutii avansate de Marketing direct / permission marketing / e-mail marketing

Despre noi Solutii de loializare E-mail marketing Dezvoltare web Resurse Email Marketing Contact Login clienti
WhiteImage - Loyalty Solutions solutii avansate de email marketing/ marketing direct / permission marketing / e-mail marketing/ strategii si tehnici de loializare
Avantajele e-mail marketing:
.:: cost scazut
.:: rezultate in timp-real
.:: personalizarea mesajelor
.:: targetarea mesajelor (...)

.:: White Image se implica in proiectul international Authentification and Online Trust Alliance


Bucuresti, 16 ianuarie 2008: White Image Loyalty Solutions anunta participarea sa in cel mai important proiect dedicat eliminarii fraudelor si abuzurilor prin e-mail - proiectul Authentification and Online Trust Alliance (AOTA).

Misiunea AOTA este aceea de a crea un mediu online sigur, de a lupta impotriva fraudei online si abuzurilor prin e-mail cu scopul de a genera un nivel sporit de incredere si protectie a consumatorilor si business-urilor; pe scurt, de a construi un ecosistem online de business bazat pe protejarea brandurilor si a clientilor lor.

Membrii sai includ organizatii recunoscute in industrie, lideri in tehnologia online precum Bank of America, Epsilon, Microsoft, Goodmail Systems, Habeas, IronPort, Symantec, Go Daddy, Lyris s.a. Acestia reprezinta tari precum Germania, Canada, Danemarca, Singapore, Statele Unite, iar o data cu participarea White Image, si Romania.

“Prin membrii nostri si companiile afiliate, Authentification and Online Trust Alliance reprezinta acum peste 1 milion de companii din mediul de afaceri si peste 500 de milioane utilizatori din toata lumea. Noii membri AOTA includ Dpt. de Trezorerie al SUA/ IRS, GC Direct si White Image Loyalty Solutions”, a declarat Craig D. Spiezle, Presedinte AOTA.

Prin prezenta sa in AOTA, White Image isi propune sa contribuie la raspandirea celor mai bune practici in domeniu, la dezvoltarea si implementarea standardelor de autentificare in e-mail marketing, precum si la identificarea unor noi standarde si solutii de protejare a reputatiei, contribuind astfel la lupta impotriva abuzurilor si la crearea unui e-mail ecosistem puternic.

In prezent, AOTA isi concentreaza eforturile pe sustinerea certificarii SSL de tip Extended Validation (EV), un standard care permite verificarea si validarea identitatii unui website in browser-ele Internet Explorer 7, Mozilla, Opera in vederea cresterii increderii consumatorilor in e-commerce si e-banking.

Despre AOTA
Fondata in 2004 de lideri ai business-ului si industriei online precum Bigfoot Interactive, E-mail Senders and Provider Coalition (ESPC), Microsoft, Symantec si Sendmail, Authentification and Online Trust Alliance (AOTA) a luat nastere ca o reactie la cresterea alarmanta a numarului de fraude online si prin e-mail. Obiectivul: conceperea de noi solutii de autentificare a sursei unui e-mail pentru o mai buna protectie a utilizatorilor in mediul online. In prezent, AOTA are statutul de organizatie non-profit, cu sediul in statul Washington.

Despre White Image
White Image este lider in solutii customizabile de e-mail marketing si gestioneaza anual un volum de peste 25 milioane de e-mailuri. Preocupata de dezvoltarea unei platforme software puternic specializata, capabila a face fata celor mai mari provocari ale mediului online, White Image se concentreaza pe crearea de instrumente de analiza inovative si este dedicata deliverabilitatii si celor mai inalte standarde din e-mail marketing.

resurse email marketing contact White Image pentru a afla mai multe despre e-mail marketing si solutiile noastre de loializare/ fidelizare avantajele e-survey
   CONDITII DE UTILIZARE | CONTRACT DE CONFIDETIALITATE
  Harta site-ului | Contact