WhiteImage - solutii avansate de Marketing direct / permission marketing / e-mail marketing

Despre noi Solutii de loializare E-mail marketing Dezvoltare web Resurse Email MarketingContact Login clienti
WhiteImage - Loyalty Solutions solutii avansate de email marketing/ marketing direct / permission marketing / e-mail marketing/ strategii si tehnici de loializare
Avantajele e-mail marketing:
.:: cost scazut
.:: rezultate in timp-real
.:: personalizarea mesajelor
.:: targetarea mesajelor (...)

.:: White Image gestioneaza actiunile de email marketing ale ING Asigurari de Viata si ING Fond de Pensii


Bucuresti - 03 Iulie 2008: White Image Loyalty Solutions sustine comunicarea prin email pentru ING, gestionand incepand cu luna iunie trimiterea newsletterelor pentru ING Asigurari de Viata si ING Fond de Pensii. Pentru ca accesul la informatie ne face mai puternici, iar despre confort si siguranta se cuvine sa discutam si prin singurul canal de comunicare one-to-one, ING Asigurari de Viata si ING Fond de Pensii au ales solutiile White Image pentru comunicarea prin email.

Specializata in solutii de comunicare prin email, White Image se va ocupa de trimiterea si scalarea emailurilor ING, gestionand aceasta componenta a comunicarii externe a companiei. "Ne bucura faptul ca ING a ales solutiile noastre de comunicare si speram ca impreuna sa reusim sa cream plus-valoare in relatia pe care ING o are cu clientii sai, gandind programele de emailing de care atat compania cat si clientii au nevoie", a afirmat Andrei Georgescu, Managing Partner White Image.

Pentru ING Asigurari si Pensii comunicarea directa si personalizata, orientata spre gasirea celor mai avantajoase solutii pentru proiectele clientilor este o prioritate, iar emailul, ca si canal de comunicare, se bucura de potentialul necesar pentru crearea unei astfel de comunicari.

Despre ING
ING Asigurari de Viata si ING Fond de Pensii fac parte din ING Group, cel mai mare grup financiar olandez si una dintre primele 20 de institutii financiare din lume. ING are cea mai mare cota de piata pe segmentul asigurarilor de viata (35%), precum si pe segmentul pensiilor private obligatorii (cota de piata 33% si aproape 1,4 milioane de clienti) si al pensiilor facultative (peste 42.000 de clienti).

Despre White Image
White Image este lider in solutii customizabile de e-mail marketing, gestionand un volum de peste 27 milioane de emailuri anual. Preocupata de dezvoltarea unei platforme software puternic specializata, capabila a face fata celor mai mari provocari ale mediului online, White Image se concentreaza pe crearea de instrumente de analiza inovative si este dedicata deliverabilitatii si celor mai inalte standarde din e-mail marketing. White Image este singura companie romaneasca de email marketing recunoscuta la nivel international cu premiul Gold Consumer in competitia anuala Marketing Sherpa.

Introducerea acestui instrument ofera posibilitatea oricarei companii care publica un newsletter sa folosesca potentialul acestuia de a genera venituri.

Daca vrei sa afli mai multe despre cum putem aplica solutiile de loializare pentru compania ta ne poti contacta la tel: (021) 310.15.10 sau la adresa de e-mail contact@whiteimage.net

resurse email marketing contact White Image pentru a afla mai multe despre e-mail marketing si solutiile noastre de loializare/ fidelizare avantajele e-survey
   CONDITII DE UTILIZARE | CONTRACT DE CONFIDETIALITATE
  Harta site-ului | Contact