WhiteImage - solutii avansate de Marketing direct / permission marketing / e-mail marketing

Despre noi Solutii de loializare E-mail marketing Dezvoltare web Resurse Email Marketing Contact Login clienti
WhiteImage - Loyalty Solutions solutii avansate de email marketing/ marketing direct / permission marketing / e-mail marketing/ strategii si tehnici de loializare
Avantajele e-mail marketing:
.:: cost scazut
.:: rezultate in timp-real
.:: personalizarea mesajelor
.:: targetarea mesajelor (...)

.:: White Image lanseaza primul instrument de analiza pentru advertiseri


White Image lanseaza primul instrument de monitorizare al inserturilor publicitare (bannere, logo-uri, sigle etc) in newslettere, dedicat advertiserilor. Specializata in solutii de comunicare prin e-mail marketing, solutia dezvoltata de White Image se imbogateste cu un nou instrument de analiza care inregistreaza in mod distinct interesul pentru insertul publicitar inclus in interiorul unui newsletter.

Pentru advertiser, rapoartele in timp real - accesibile printr-un nume de utilizator si parola - ofera transparenta cu privire la investitia sa financiara in integrarea unui insert publicitar in newslettere.
Pentru firma care trimite newsletterul catre abonatii sai, confidentialitatea bazelor de date este asigurata.

Prin acest instrument de monitorizare a insertului publicitar, unic in Romania, sistemul de email marketing intelligence conceput de White Image livreaza in mod real advertiserilor rapoarte privind eficienta insertului lor publicitar in newsletter:
- rapoarte legate de numarul de vizualizari,
- respectiv numarul de persoane unice care au vizualizat email-ul
- numarul de click-uri pe banner si numarul de persoane unice care au dat click pe banner
- iar in cazul in care campania se desfasoara in mai multe newslettere advertiserul poate masura unicitatea persoanelor care au vizualizat campania.

Advertiserul primeste date concrete privind performanta insertului sau publicitar in categorii diferite:
- la nivelul intregii campanii de email marketing rulate,
- agregat la nivelul unui publisher
- a unui singur newsletter.

Deoarece newsletterul ca instrument de e-mail marketing a capatat o putere tot mai mare si in Romania ultimilor ani, oportunitatea inserturilor publicitare in newslettere se impune tot mai mult. De aceea, White Image lanseaza pe piata un instrument viabil pentru masurarea reala a eficientei inserturilor publicitare din newslettere in functie de unicitate, instrument proiectat pentru a asigura o evaluare transparenta a oricarui insert.

Introducerea acestui instrument ofera posibilitatea oricarei companii care publica un newsletter sa folosesca potentialul acestuia de a genera venituri.

Daca vrei sa afli mai multe despre cum putem aplica solutiile de loializare pentru compania ta ne poti contacta la tel: (021) 310.15.10 sau la adresa de e-mail contact@whiteimage.net

resurse email marketing contact White Image pentru a afla mai multe despre e-mail marketing si solutiile noastre de loializare/ fidelizare avantajele e-survey
   CONDITII DE UTILIZARE | CONTRACT DE CONFIDETIALITATE
  Harta site-ului | Contact