WhiteImage - solutii avansate de Marketing direct / permission marketing / e-mail marketing

Despre noi Solutii de loializare E-mail marketing Dezvoltare web Resurse Email Marketing Contact Login clienti
WhiteImage - Loyalty Solutions solutii avansate de email marketing/ marketing direct / permission marketing / e-mail marketing/ strategii si tehnici de loializare
Avantajele e-mail marketing:
.:: cost scazut
.:: rezultate in timp-real
.:: personalizarea mesajelor
.:: targetarea mesajelor (...)

.:: White Image comunica pe email secretele celebritatilor VIVA!


Bucuresti - 09 Iulie 2008: Grupul Edipresse AS Romania a ales compania de email marketing White Image Loyalty Solutions pentru gestionarea si scalarea newsletterelor pentru produsele media pe care le detine in portofoliu.

Specializata in solutii de loializare prin email, White Image Loyalty Solutions marcheaza, incepand cu luna iulie, debutul parteneriatului cu Edipresse AS Romania prin lansarea newsletterului VIVA!

VIVA! este o revista despre celebritati, cu o audienta de 127.000 cititori pe aparitie. Newsletterul VIVA! isi propune sa fie un instrument informativ pentru publicul online interesat de stiri despre cele mai noi tendinte, vedete, evenimente mondene, interviuri exclusive sau portrete ale unor staruri de anvergura internationala.

"Adevarul este ca intreaga echipa este foarte incantata de lansarea newsletterului VIVA! deoarece lucram la forma grafica si la gasirea celor mai bune solutii de asezare in pagina si "rasfoire" a newsletterului de ceva timp. Speram ca acest newsletter sa raspunda profilului specific al audientei VIVA!, iar rezultatele sa reflecte acest lucru", a afirmat Andreea Spoiala, Strategic Services Coordinator din partea White Image.

Abonatii newsletterul VIVA! vor regasi saptamanal in casuta lor de email stiri despre celebritati si evenimente mondene, frecventa saptamanala a newsletterului fiind o reflectare a frecventei de aparitie a revistei.

Abonarea la newsletterul VIVA! se poate realiza prin intermediul acestui link de pe site-ul www.viva.ro.


Despre Edipresse AS Romania (www.edipresse.ro , www.viva.ro)
Edipresse AS Romania este un parteneriat intre Grupul Edipresse (60%) si Axel Springer AG (40%). Compania editeaza in prezent urmatoarele titluri: Elle, Elle Decoration, Elle Man, Elle Mariaj, Elle Bistro, Psychologies, Familia mea - Baby, Avantaje, Viva!, Popcorn, Look!, Joy, Computer Bild, Lucru de mina, Creativ, Povestea mea si Intamplari Adevarate.

Despre White Image
White Image este lider in solutii customizabile de e-mail marketing, gestionand un volum de peste 27 milioane de emailuri anual. Preocupata de dezvoltarea unei platforme software puternic specializata, capabila a face fata celor mai mari provocari ale mediului online, White Image se concentreaza pe crearea de instrumente de analiza inovative si este dedicata deliverabilitatii si celor mai inalte standarde din e-mail marketing.
White Image este singura companie romaneasca de email marketing recunoscuta la nivel international cu premiul Gold Consumer in competitia anuala Marketing Sherpa.

Daca vrei sa afli mai multe despre cum putem aplica solutiile de loializare pentru compania ta ne poti contacta la tel: (021) 310.15.10 sau la adresa de e-mail contact@whiteimage.net

resurse email marketing contact White Image pentru a afla mai multe despre e-mail marketing si solutiile noastre de loializare/ fidelizare avantajele e-survey
   CONDITII DE UTILIZARE | CONTRACT DE CONFIDETIALITATE
  Harta site-ului | Contact