WhiteImage - solutii avansate de Marketing direct / permission marketing / e-mail marketing
Solicita o prezentare White Image
Despre noi Solutii de loializare E-mail marketing Dezvoltare web Resurse Email Marketing Contact Login clienti
WhiteImage - solutii avansate de Marketing direct / permission marketing / e-mail marketing
Despre E-mail Marketing:
.:: beneficii e-mail marketing
.:: oferta WhiteImage
.:: lista de preturi
.:: e-survey
.:: White Email
.:: Email marketing & Google Analytics

.:: De ce e-mail marketing?

Daca te vei intreba care este cel mai facil, ieftin si rapid mijloc de comunicare cu clientii tai, raspunsul va fi in toate cele trei cazuri acelasi: e-mail-ul.

Iar la aceste 3 mari avantaje se mai adauga inca unul probabil si cel mai important, evaluarea in timp real a rezultatului unei campanii de e-mail marketing.

In prezent Internetul nu mai reprezinta doar un mijloc de a face reclama, asa cum se considera la inceput, ci reprezinta cel mai perfect mediu pentru desfasurarea campaniilor de marketing direct, oferind posibilitatea de monitorizare in timp real a fiecarui detaliu al unei campanii (determinarea interesului pentru unul sau altul din produsele oferite, determinarea impactului unui head-line, determinarea impactului modului de prezentare a produselor) si in plus ofera posibilitatea realizarii unei tranzactii directe.

Bazandu-ne pe un serviciul Fanatical Customer Care acest sistem este capabil sa-ti ofere printre cei mai buni indicatori de evaluare a unei campanii ROI (Return of Investment), OPM (orders per thousand), CPR (cost per response).


.:: Email marketing & Google Analytics

White Image se aliniaza si de data aceasta la cel mai inalte standarde, integrand in campaniile de email marketing pe care le concepe si implementeaza, un instrument foarte util in masurarea eficientei: Google Analytics.

Prin integrarea functiei Google Analytics, companiile au posibilitatea de a obtine informatii cat se poate de utile si pertinente pentru cresterea relevantei viitoarelor campanii de email marketing si prin urmare cresterea sanselor unui raspuns din partea abonatilor.

Prin integrarea Google Analytics, White Image ofera imaginea completa a actiunilor pe care le fac subscriberii. afla mai multe
.:: E-mail Campaigne

Serviciul de e-mail marketing oferit de WhiteImage asigura descoperirea unei noi laturi a activitatii de marketing prin oferirea unei maxime flexibilitati si statistici in timp real.

Bazandu-ne pe „Permission marketing” e-mail marketing-ul practicat de WhiteImage poate revolutiona orice brand sau campanie de marketing. Consideram folosirea e-mailului ca mediu de transmitere a mesajelor o oportunitate unica de a masura fiecare aspect al relatiei brand – client.

- comunica cu actualii si potentialii clienti intr-un mod in care se mesajul sa fie bine receptionat!

- trimite actualilor si potentialilor clienti informatii si promotii atunci cand acestia doresc

- selecteaza informatii, cum ar fi datele de nastere prin intermediul formularelor on-line, si apoi programeaza trimiterea de mesaje de felicitari sau cadouri in preajma datelor aniversare

- descopera ce diferentiaza fiecare persoana de ceilalti.


.:: White Email - Validare in timp real a adreselor de email

Stiati ca intre 10 si 20% dintre adresele introduse in formularele online sunt gresite? V-ati gandit ca cei care au completat adresa gresit pot remedia greseala pe care au facut-o, daca isi dau seama de ea, iar aceasta inseamna 10-20% mai multe adrese valide in lista?

Principala problema pe care o rezolva instrumentele de validare in timp real a adreselor de email este aceea de a permite notificarea celui care completeaza formularul de eroarea existenta inainte de a introduce adresa in baza de date, asfel incat sa va cresteti acuratetea datelor colectate online. afla mai multe
resurse email marketing
   CONDITII DE UTILIZARE | CONTRACT DE CONFIDETIALITATE
  Harta site-ului | Contact