WhiteImage - solutii avansate de Marketing direct / permission marketing / e-mail marketing
Solicita o prezentare White Image
Despre noi Solutii de loializare E-mail marketing Dezvoltare web Resurse Email Marketing Contact Login clienti
WhiteImage - Loyalty Solutions solutii avansate de email marketing/ marketing direct / permission marketing / e-mail marketing/ strategii si tehnici de loializare
Avantajele e-mail marketing:
.:: cost scazut
.:: rezultate in timp-real
.:: personalizarea mesajelor
.:: targetarea mesajelor (...)
.:: White Image consiliaza politica de comunicare prin email a companiei netBridge


White Image impreuna cu netBridge, principalul furnizor de servicii online din Romania, vor analiza si imbunatati politica de comunicare prin email a celor mai importante servicii online autohtone. Serviciile de consultanta oferite de White Image vizeaza analiza si imbunatatirea comunicarii prin email cu utilizatorii serviciilor netBridge si au ca prim pas realizarea unui audit complet al acestor procese la nivelul tuturor serviciilor oferite.

Auditul White Image va analiza mijloacele de interactiune intre utilizatorii serviciile netBridge si newsletterele creat de netBridge pentru acestea, precum si sistemele folosite pentru gestiunea acestor newslettere, inclusiv reputatia in ceea ce priveste trimiterea de emailuri si indicatorii de livrare a newsletterului in Inbox (servicii oferite in exclusivitate de White Image in Romania).

„Oferirea de consultanta unei companii de talia netBridge reprezinta o recunoastere a eforturilor White Image de a promova cele noi tehnologii in email marketing si crearea unuia dintre cele mai performante sisteme de email marketing intelligence si relationship management” declara Andrei Georgescu – Managing Director White Image Loylaty Solutions

„Nici un alt furnizor de solutii de email marketing cu exceptia White Image nu a putut demonstra ca are know-how-ul necesar sa administreze volumul de emailuri administrat de netBridge. Experienta White Image de administrare a unor newslettere complexe catre baze de date mari si tehnologia customizabila au reprezentat atuul care i-a recomandat pentru a porni aceasta colaborare” declara Orlando Nicoara –Director General netBridge.

Avand in vedere faptul ca numarul de utilizatori de servicii pe Internet este in continua crestere in ultimii ani, se simte tot mai mult nevoia unui control profesional al acestor servicii. Cerintele clientilor se diversifica, necesitand o atentie sporita in special in ceea ce priveste comunicare prin email, comunicare ce ridica o serie de probleme specifice.

Despre White Image
White Image - companie specializata in email marketing si solutii de loializare, lucrand pentru peste 50 de marci din toate domeniile: retail, tehnologie, servicii financiare, consultanta, publishing, auto, training. Tehnologia si serviciile oferite de White Image sunt proiectate pentru companiile care doresc sa creeze o stransa relatie cu actualii lor clienti. White Image a fost fondata la inceputul anului 2003 si este in prezent singura companie romaneasca implicata in comunitatea internationala „Email Service Provider Coalition” si partener al Habeas Inc – Email Trust Authority.

Despre netBridge
netBridge este principalul furnizor de servicii online profesioniste din Romania. Compania netBridge beneficiaza de o experienta de peste 5 ani in dezvoltarea internetului romanesc si in crearea de oportunitati utile pentru folosirea la maxim a internetului in Romania. Peste 1 milion de utilizatori de internet folosesc direct serviciile netBridge in fiecare saptamana. In 2005, netBridge s-a extins si in plan international, prin lansarea in mai multe tari a serviciului de monitorizare a audientei si analiza web dezvoltat timp de 5 ani in Romania. Printre serviciile netBridge se numara trafic.ro, Boom.ro, okazii.ro, aman2.ro, myjob.ro, hr-romania.ro.

Daca vrei sa afli mai multe despre acest studiu ne poti contacta la tel: (021) 212.41.15; fax: (021) 314.01.05 sau la adresa de e-mail contact@whiteimage.net
resurse email marketing contact White Image pentru a afla mai multe despre e-mail marketing si solutiile noastre de loializare/ fidelizare avantajele e-survey
   CONDITII DE UTILIZARE | CONTRACT DE CONFIDETIALITATE
  Harta site-ului | Contact