WhiteImage - solutii avansate de Marketing direct / permission marketing / e-mail marketing
Solicita o prezentare White Image
Despre noi Solutii de loializare E-mail marketing Dezvoltare web Resurse Email Marketing Contact Login clienti
WhiteImage - Loyalty Solutions solutii avansate de email marketing/ marketing direct / permission marketing / e-mail marketing/ strategii si tehnici de loializare
Avantajele e-mail marketing:
.:: cost scazut
.:: rezultate in timp-real
.:: personalizarea mesajelor
.:: targetarea mesajelor (...)
.:: White Image lanseaza newsletterul Media Galaxy -“Tehnologie si Diversitate”.


Dupa succesul relansarii Newsletterului Altex – “Clubul Preturilor Mici”, White Image “orchestreaza” si relansarea Newsletterului Media Galaxy, sub denumirea “Tehnologie si Diversitate”. Newsletterul Media Galaxy are rolul de a sustine politica de loializare a clientilor dar poate fi folosit de orice persoana interesata sa cumpere articole de pe piata IT&C, multimedia si divertisment, adresandu-se in special celor pasionati de tehnologie si celor ce vor sa fie la curent cu cele mai noi tendinte in domeniu.

Pe langa oferte speciale si posibilitatea descarcarii catalogului Media Galaxy, newsletterul va mai contine recomandari muzicale si cinematografice, sfaturi practice, ghiduri si stiri specializate, de ultima ora.


Constituindu-se intr-un instrument informativ, dar si practic, Newsletterul “Tehnologie si Diversitate” va ajunge in casuta de e-mail a abonatilor in fiecare zi de joi.

Media Galaxy doreste ca, in timp, informatia prezenta sa fie din ce in ce mai personalizata, ceea ce face ca aplicatia White Image sa se potriveasca perfect acestui proiect.

Pentru a te abona la Newsletterul “Tehnologie si Diversitate” intra pe http://www.mediagalaxy.ro .

Despre Media Galaxy
Media Galaxy este marca a grupului ALTEX, lider pe piata de electronice, electrocasnice si IT&C din Romania. In prezent reteaua numara 11 magazine deschise in principalele orase din tara. Intre acestea se remarca primul proiect greenfield al retelei, inaugurat anul trecut la Brasov. Media Galaxy ofera clientilor sai o gama variata de produse, punandu-le la dispozitie sisteme de finanatare generoase si flexibile. Media Galaxy are o suprafata totala de desfacere de aproximativ 25,000 mp.

Daca vrei sa afli mai multe despre acest studiu ne poti contacta la tel: (021) 212.41.15; fax: (021) 314.01.05 sau la adresa de e-mail contact@whiteimage.net
resurse email marketing contact White Image pentru a afla mai multe despre e-mail marketing si solutiile noastre de loializare/ fidelizare avantajele e-survey
   CONDITII DE UTILIZARE | CONTRACT DE CONFIDETIALITATE
  Harta site-ului | Contact