WhiteImage - solutii avansate de Marketing direct / permission marketing / e-mail marketing
Solicita o prezentare White Image
Despre noi Solutii de loializare E-mail marketing Dezvoltare web Resurse Email Marketing Contact Login clienti
WhiteImage - Loyalty Solutions solutii avansate de email marketing/ marketing direct / permission marketing / e-mail marketing/ strategii si tehnici de loializare
Avantajele e-mail marketing:
.:: cost scazut
.:: rezultate in timp-real
.:: personalizarea mesajelor
.:: targetarea mesajelor (...)
.:: White Image este singura agentie de e-mail marketing din Romania certificata international pentru bune practici


WhiteImage este singura agentie de e-mail marketing din Romania partener al Habeas Inc. Email Trust Authority – compania responsabila de safelisting-ul MSN/Hotmail. WhiteImage a finalizat ultima etapa din procesul de asociere cu Habeas Email Trust Authority. In urma auditului, Habeas certifica faptul ca WhiteImage respecta cele mai bune practici in e-mail marketing.

Procesul de audit desfasurat de Habeas s-a facut in conformitate cu una dintre cele mai stricte legislatii din lume privind combaterea spam-ului: U.S. CAN-SPAM Act. WhiteImage a fost monitorizata timp de 1 an. Auditul final s-a realizat in perioada august – octombrie 2006.

„Dezvoltarea unei relatii cu principalul furnizor de servicii de comunicare prin e-mail (ESP – E-mail Service Provider) din Romania este foarte importanta atat pentru cresterea calitatii serviciilor de gestiune a reputatiei pe care le oferim pentru Europa cat si pentru dezvoltarea generala a solutiilor noastre de distributie”, declara Des Cahill, CEO Habeas.

In parteneriat cu Habeas, WhiteImage ofera in exclusivitate in Romania urmatoarele servicii:

• certificare: inserarea unei semnaturi marca inregistrata in header-ul fiecarui e-mail pentru a asigura evitarea filtrelor antispam; aceasta solutie este recomandata clientilor care transmit date sensibile (precum bancile sau magazinele online);
• feedback loop: identificarea reclamatiilor de spam primite pentru fiecare newsletter si sursa acestor reclamatii;
• previewpane: previzualizarea modului de afisare a newsletter-ului de catre marii furnizori de e-mail, precum Yahoo sau Google.

In legatura cu parteneriatul incheiat intre Habeas si WhiteImage, Des Cahill afirma: „Este extraordinar sa lucram cu o companie de e-mail marketing atat de riguroasa”.

Despre Habeas
Habeas este o companie care depune eforturi pentru a dovedi eficienta e-mail-ului ca si canal de comunicare pentru mediul de afaceri (Email Trust Authority). Aceasta a fost prima companie care a dezvoltat un sistem de safelisting, pentru a combate fenomenul de spam.
Furnizorii de servicii de comunicare prin e-mail (ESP) acreditati de Habeas sunt inclusi pe o lista care ii certifica drept expeditori legitimi (safelist). Companiile incluse pe safelist au certitudinea ca mesajele pe care le trimit vor trece de filtrele de spam, pentru a ajunge in Inbox-ul destinatarilor.
Compania a fost selectata de MSN/Hotmail pentru a conduce actiuniile de safelisting si se bucura de aportul unora dintre cei mai reputati specialisti in domeniu.
In prezent, reteaua Habeas deserveste milioane de clienti la nivel global. Sistemele Habeas sunt folosite si de lideri in e-mail marketing precum EmailLabs, Strong-mail sau Port25.

Daca vrei sa afli mai multe despre acest studiu ne poti contacta la tel: (021) 212.41.15; fax: (021) 314.01.05 sau la adresa de e-mail contact@whiteimage.net
resurse email marketing contact White Image pentru a afla mai multe despre e-mail marketing si solutiile noastre de loializare/ fidelizare avantajele e-survey
   CONDITII DE UTILIZARE | CONTRACT DE CONFIDETIALITATE
  Harta site-ului | Contact