WhiteImage - solutii avansate de Marketing direct / permission marketing / e-mail marketing
Solicita o prezentare White Image
Despre noi Solutii de loializare E-mail marketing Dezvoltare web Resurse Email Marketing Contact Login clienti
WhiteImage - solutii avansate de Marketing direct / permission marketing / e-mail marketing
Despre E-mail Marketing:
.:: beneficii e-mail marketing
.:: oferta WhiteImage
.:: lista de preturi
.:: e-survey
.:: White Email
.:: Email marketing & Google Analytics
.:: Beneficiaza de avantajele e-mail marketing?


- costuri reduse;
E-mail marketingul este de departe cel mai ieftin instrument dintre cele folosite de publicitate (raportandu-ne la costurile pe client)

- reducerea timpului de raspuns;
E-mail marketingul asigura reducerea timpului de raspuns al clientilor de la 6-9 saptamani pentru marketingul direct la 48 de ore in majoritatea cazurilor

- rezultatele masurabile;
Rezultatele campaniei pot fi evaluate masuranad raspunsurile sau vanzarile atribuite actiunilor de e-mail marketing. Raporturile pot fi generate pentru numarul de e-mailuri deschise de catre fiecare persoana din target si numarul de accesari ale fiecarui link continut in newsletter.
Datorita posibilitatii rapide de cuantificare a succesului unei campanii, veti avea posibilitatea de a ajusta rapid strategiile folosite pentru a asigura cresterea raspunsurilor clientilor.

- acoperire mare;
E-mail-ul este larg folosit si este parte a activitatii zilnice a majoritatii persoanelor. Este un canal de comunicare cu o audienta foarte mare care permite celor care il primesc sa actioneze imediat asupra lui.

- cresterea traficului si inregistrarilor pe web site;
E-mail-ul reprezinta o modalitate eficienta de a directiona publicul ce prezinta interes pentru companie catre web site-ul acesteia. Link-urile introduse in newsletter aigura o directionare rapida a clientilor catre web site-ul companiei, iar aceasta conduce in mod sigur la cresterea numarului de inregistrari pe site, iar acestea pot fi urmate de oferirea clientilor a unui continut personalizat.

- mentinerea si cresterea notorietatii brandului si dezvoltarea unor relatii stabile cu clientii;
Comunicarea periodica prin intermediul e-mailurilor care contin un subiect adecvat si logo-ul companiei aigura o intarire a notorietatii companiei si produselor acesteia.
E-mailul creaza o conexiune ineteractiva cu clientii si asigura o relatie de calitate si durata cu acestia.

- nivel ridicat al personalizarii;
Atunci cand e-mail marketingul este conectat cu o baza de date cu clienti, chiar si campaniile de volume mari pot fi personalizate pentru ca mesajele trimise sa includa informatii legate de fiecare client. Integrarea cu bazele de date asigura selectarea unui

- economisesti din timpul tau;
Conform declaratiilor “The Association for Interactiv Marketing”, companiile ce folosesc e-mail marketing-ul in locul marketingului direct traditional, economisesc 60% din timp.
resurse email marketing contact White Image pentru a afla mai multe despre e-mail marketing si solutiile noastre de loializare/ fidelizare avantajele e-survey
   CONDITII DE UTILIZARE | CONTRACT DE CONFIDETIALITATE
  Harta site-ului | Contact