WhiteImage - solutii avansate de Marketing direct / permission marketing / e-mail marketing
Solicita o prezentare White Image
Despre noi Solutii de loializare E-mail marketing Dezvoltare web Resurse Email Marketing Contact Login clienti
WhiteImage - solutii avansate de Marketing direct / permission marketing / e-mail marketing
.:: Dezvoltare prin strategie @media


Pentru ca urmarim realizarea unui raspuns si nu doar creare unui contact, White Image oferea consultanta totala in ceea ce priveste dezvoltarea si implementare strategiilor de @media, aceasta presupune combinarea resurselor pentru a atinge obiectivul dezvolatrii unei prezente durabile si de succes in mintea clientilor si prospectilor dumneavoastra.

Elementele pe care se bazeaza dezvoltatare strategiilor @media - realizate cu ajutorul e-mail marketing-ului:

- Targeting. Exista o regula unanim acceptata conform careia 20% din clientii unei companii genereaza 80% din volumul vanzarilor, de aceea trebuie sa fim siguri ca mesajul ajunge la cele mai potrivite persoane.

Spre deosebire de media traditionala unde se masoara procentul atins de mesaj din volumul total al audientei, e-mail marketingul masoara in functie de obiectivele stabilite fie procentul atins al celor care sunt dispusi sa achizitioneze un produs, fie procentul atins al celor care manifesta un interes pentru un anumit serviciu sau categorie de produs.

- Definirea platformei de comunicare. Noi acordam atentie fiecarui tip de persoana din target in parte, nu unei medii. Astfel daca o audienta medie poate fi cel mai bine tintita cu o singura idee – usor de retinut, un potential client sau un specialist cel mai adesea are nevoie si chiar cere cat mai multe informatii cu putinta. Aceasta duce la cresterea dimensiunii mailului…dar cat de mare poate fi? Noi ne asiguram ca fiecare persoana primeste informatia de care are nevoie.

Stabilim elementele ce trebuie comunicate clientilor/partenerilor pentru a percepe valoarea adaugata a marcii dumneavoastra.

- Creatie. O campanie este cu atat mai eficienta cu cat implicarea clientilor este mai mare si retine atentia acestora, printr-un articol/scenariu interesant, ilustratie care intriga, sau informatii fascinante.

- Personalizare. Noi ne asiguram nu doar ca mailurile sunt personalizate dar si ca fiecare mail contine cel mai relevant mesaj pentru persoana care il citeste.

- Stabilirea indicatorilor de eficienta. Indiferent care sunt obiectivele campaniei, aceasta va fi evaluata pe baza celor mai potriviti indicatori

- Cercetare. White Image oferea un unic instrument e-mail reserch ce ajuta la dezvoltarea unei mai bune platforme creative si la intelegerea modului in care un mesaj functioneaza si un altul nu.
resurse email marketing contact White Image pentru a afla mai multe despre e-mail marketing si solutiile noastre de loializare/ fidelizare avantajele e-survey
   CONDITII DE UTILIZARE | CONTRACT DE CONFIDETIALITATE
  Harta site-ului | Contact