WhiteImage - solutii avansate de Marketing direct / permission marketing / e-mail marketing
Solicita o prezentare White Image
Despre noi Solutii de loializare E-mail marketing Dezvoltare web Resurse Email Marketing Contact Login clienti
WhiteImage - solutii avansate de Marketing direct / permission marketing / e-mail marketing
Despre WhiteImage :
.:: ce facem?
.:: suport 24 h x 24 h
.:: misiunea WhiteImage
.:: clientii nu sunt statistici
.:: Despre noi

White Image este o companie specializata in servicii de fidelizare adaptate la noile cerinte si semnale pe care le ofera piata.

White Image imagineaza solutii de fidelizare care izoleaza fiecare client sau potential client ca individ si dezvolta o continua relatie cu acesta, pentru a oferi o valoare adaugata mai mare, precum si profit pentru ei.

White Image exista pentru a sprijini clientii in transformarea informatiilor existente in cunoştinţe... si a cunostintelor in actiuni care sa genereze noi informatii, oportunitati si profit.

.:: De ce WhiteImage?

Cea mai buna securitate a informatiilor garantata de faptul ca White Image detine propriile servere, administrate de cea mai mare companie de profil din lume.

Experienta in dezvoltarea si implementare solutiilor de e-mail marketing, e-marketing si direct marketing.

Prioritarea White Image este de a sprijini construirea unei puternice relatii intre compania ta si clienti, de a imbunatati rata de raspuns, puterea si impactul fiecarui e-mail sau mesaj trimis catre acestia.

contact White Image pentru a afla mai multe despre e-mail marketing si solutiile noastre de loializare/ fidelizare avantajele e-survey
   CONDITII DE UTILIZARE | CONTRACT DE CONFIDETIALITATE
  Harta site-ului | Contact