#InspiratiaDeWeekend – X

Weekendurile inseamna libertate si relaxare. Reducerile inseamna fericire. Sunt exact “ingredientele” care pot face dintr-un newsletter bun unul foarte bun. Asa au facut si cei de la LOFT. Au unit cele doua elemente si au scos un newsletter ca la carte, care sigur te va inspira astazi!

20637819_1584672021563722_170978158273216386_n

Newsletterul: mai mult decat un eficient instrument de loializare

O campanie de e-mail marketing ofera imensa oportunitate de a va prezenta mesajul dorit, intr-o maniera regulata si cu un cost extrem de mic, unui grup de oameni interesati de produsele sau serviciile voastre. Din punct de vedere al vanzarilor, suna extrem de apetisant, chiar daca marele beneficu al e-mail marketingului este acela de a genera loializare.

Toate detaliile le poti afla din ACEST ARTICOL!

baze de date newsletter

#InspiratiaDeWeekend IX

Inainte sa creezi urmatoare comunicare pentru abonatii tai imagineaza-ti un scenariu: gandeste-te la newsletter-ul tau ca la o petrecere surpriza la care vin toti userii. Apoi puneti intrebarea: cum si ce trebuie sa fac pentru ca toti sa se simta bine, sa se distreze, sa consume ce le-am pregatit si sa revina?

Birchbox a gasit un super-concept de party care ar trebui sa te inspire si pe tine.

inspiratie email design

Secretul succesului in Social Media

Solutiile magice functioneaza doar in filmele fantastice. Social Media necesita solutii pe termen lung, si nici asa rezultatele nu sunt obligatoriu pozitive. Important e sa insisti si sa incerci sa gasesti mereu drumul care sa te duca mereu doar “inainte”.

Dincolo de asta, Social Media e exact ca un concert in care brandul tau e adevaratul star. De ce ti-am explicat intr-un articol!

28235520_1781131155251140_9221496784856626362_o

#Throwback: 3 aprilie 1973 – primul telefon mobil

Primul apel de pe un telefon mobil [Motorola DynaTAC] a fost realizat pe 3 aprilie 1973, atunci cand Dr. Martin Cooper, de la Motorola, la contactat pe Dr. Joel S. Engel, seful directiei de cercetare de cercetare de la AT&T Bell Labs.

#Throwback: 14 ani de la aparitia Facebook

#Throwback: 13 ani de la primul video urcat pe YouTube

throwback telefon motorola

Eficienta incredibila a email-urilor de “welcome”

Da, mesajele deau o rata de succes impecabila, dar rezultatele nu vin chiar atat de usor. Pentru cel mai bun ROI e nevoie de o adevarata arta si atentie la absolut orice detaliu: design, copy, subiect, momentul trimiterii, incentive.

Cum sa faci o prima impresie buna cu emailurile tale ti-am explicat AICI!

28235520_1781131155251140_9221496784856626362_o

 

Genereaza lead-uri si creste listele de abonati folosind targetarea comportamentala

Cresterea bazelor de date organice intampina in majoritatea cazurilor dificultati datorita amplasarii necorespunzatoare a zonelor de colectare lead-uri si datorita neglijarii acestui aspect in momentul proiectarii site-urilor.

Iti explicam fiecare pas in acest ARTICOL!

white image

#InspiratiaDeWeekend VIII

Cunoaste-ti abonatii si vei avea succes. Trimite-le emailuri pe care le recunosc dintr-o privire si vei avea de castigat. Asa s-ar putea traduce strategia Morphe care le comunica userilor ceea ce le-a promis inca de la abonare: produs, imagine glam, atitudine cool.

inspiratie email design

Diferenta dintre marketingul bun si cel exceptional

… vine din capacitatea de a-l introduce pe user in povestea ta, de a-l face sa se simta ca un adevarat erou in ea si de modul in care il faci sa se identifice cu mesajul pe care il comunici.

great marketing

#Throwback: 13 ani de la primul video urcat pe YouTube

Povestea YouTube a luat nastere in 2005 cu un clip postat de Jawed Karim, unul dintre co-fondatori.  13 ani mai tarziu, YouTube este regatul continutului video si inregistreaza peste 1.5 miliarde de useri activi lunar!